!-- Google Tag Manager (noscript) -->
 

Szolgáltatásaink

Szolgálatban az Ön látásáért

szemészet lézeres szemhéjplasztika

Az országban egyedüliként, a széndioxid-lézer segítségével végzett beavatkozások kedvezőbb és gyorsabb sebgyógyulást garantálnak. A precíz vonalvezetést biztosító eljárás kiemelkedően szövetkímélő, mivel a lézer az azonnali vérzéscsillapításnak köszönhetően kevesebb bevérzéssel jár, valamint a duzzanat és fájdalom mértéke is jelentősen mérséklődik.

Az évek múlásával a szemhéj bőre veszít tartásából, elvékonyodik, ami lógó, táskás szemeket, fáradt tekintetet eredményez. A szemhéjak megereszkedése sok esetben a látótér „észrevétlen” beszűkülését is előidézi. A szemhéjakat, a könnycsatornát és a szemkörnyéket érintő szépészeti és helyreállító sebészeti beavatkozások esztétikai és funkcionális korrekciót biztosítanak. Erre magasan képzett szemészeink több évtizedes műtéti tapasztalata a garancia.

Lógó, táskás szemhéj miatt arca fáradtnak, öregebbnek tűnik?

A legtermészetesebb végeredményt szeretné elérni?

Évekig tartó megoldást keres?

Frissebb, fiatalosabb megjelenésre vágyik?

Látásjavító lencsecsere szemészet

A szemünkben található kristálytiszta szemlencse biztosítja a távolságtól független, folyamatos éleslátást. A látásjavítás céljából végzett lencsecsere a szürkehályog műtéthez hasonlóan a természetes szemlencse helyettesítése mesterséges, úgynevezett intraokuláris lencsével (IOL). Segítségével számos fénytörési (közel- és távollátási) hiba megszüntethető. Fiatalkori alkalmazkodókészség hanyatlásával járó látásproblémák megjelenésével, főként 40 év felett, ill. lézeres látásjavítás ellenjavallata esetén javasolt.

 
 
 

Mindez fájdalommentesen, egy jól bevált, gyors és biztonságos mikrosebészeti eljárással, egynapos sebészeti ellátás keretében megvalósítható! Az eredmény azonnali és a későbbi szürkehályog kialakulásától sem kell tartania.

Életmódja, munkája miatt végleges látásjavító megoldáson gondolkodik?

Szemüvege hátráltatja abban, hogy mindennapjait igazán élvezhesse?

szemészet magánrendelés szürkehályog kezelés

Természetes öregedés során, sérülés vagy gyógyszeres terápia hatására a szemgolyóban lévő szemlencse opálossá válik. Ezt nevezzük szürkehályognak, ami a közel- és távollátás élességét és színgazdagságát is korlátozza. Kezdeti stádiumban a szemüvegcsere átmeneti megoldást jelenthet, de végleges megoldásként az éleslátás egyedül műtéttel állítható helyre.

 

Tapasztalt orvosaink segítenek a megfelelő, személyre szabott műtéti terápia kiválasztásában.